Interiørdesign

Et rom er som et blankt ark, det er kun kreativiteten som kan stoppe deg når du skal innrede det . Sånn føles det i hvert fall for meg , og det er derfor jeg bare må jobbe med interiørdesign. 
Et rom skal brukes av noen til noe . Det er dette som er den spennende utfordringen. Hvordan kan jeg som interiørdesigner skape det ideelle rommet for mine kunder ? Målet mitt er at rommet og menneskene skal møtes i et harmonisk samspill . Rommets gitte dimensjoner og lys forhold sammen med eierens drømmer, behov og identitet skal finne sammen i noe som er unikt og meningsfylt. Se noen av mine prosjekter jeg har jobbet med den siste perioden.

Det er derfor ikke mulig å benytte en gitt mal eller oppskrift. Alle rom og alle mennesker er forskjellige. Det blir viktig for meg å være lyttende og var for nyansene . Samtidig som jeg skal bruke min kunnskap om materialer, farger og produkter til å finne frem til den beste romløsningen for mine kunder. 


Mulighetene er grenseløse

Mulighetene er uendelige. Det er så mye å velge i der ute i interiørverdenen. Det å holde seg oppdatert kan for mange føles nærmest umulig. For meg er det viktig å følge en del prinsipper som gjør at jeg klarer å navigere . Jeg har valgt å kalle interiørfirmaet mitt Kontraster

Kontraster er for meg et grunnleggende prinsipp for god interiørdesign. Kontrastene skaper jeg i bruken av farger og materialer , og ikke minst i bruken av både gammelt og nytt . Jeg er opptatt av en bærekraftig økonomi . Derfor blir gjenbruk et annet viktig prinsipp . Ikke bare sparer det miljøet, men det skaper også en personlighet i interiøret. Det å ta med seg møbler og andre gjenstander videre i livet, ikke kaste dem og kjøpe nye , er lurt og det skaper identitet. Men for at man skal ha lyst til å beholde sine gamle ting gjennom flere tiår , må man investere i kvalitet og godt håndverk. 

Man må sannsynligvis gå for et dyrere alternativ der og da. Et tredje prinsipp er å gå for de klassiske formene og materialene . Formene lever videre i generasjoner og man blir ikke lei av dem . Dette gjelder alt fra stoler til blomsterpotter. Klassiske materialer som har vært brukt i interiører i århundrer, er trygge og gode valg. Disse enkle prinsippene , satt inn i sin kontekst , skaper spennende og personlige interiører. Fargetrender og teknologisk utvikling er en del av konteksten og skal prege det ferdige rommet . 
Men trendfarger skal velges med hjertet og teknologiske nyvinninger skal velges med hodet. Det bør være noe langsiktig i valgene man tar . Gå for de fargene du alltid har likt, gå for de nyvinningene som virker troverdig at skal leve videre. 

Ta kontakt da vel! 
Jeg vil veldig gjerne hjelpe deg med å skape ditt drømme rom.

La oss virkeliggjøre interiørdrømmen

© 2020 Kontraster Marian Bull | Org: 923 556 346 | Vi bruker Informasjonskapsler