Prosjekter

Jeg gjør alle typer interiør- og hageprosjekter. Det er ikke størrelsen som teller, men at resultatet blir personlig og vakkert, i dine øyne.

Her er noe av det jeg har gjort når jeg ikke har designet kjøkken. Alle prosjektene preges av min fasinasjon for kontraster i farger, materialer og stilsepoker.

Hytten på myra

Hytten byttet eier, og med det identitet. Veggene ble beiset brune og kjøkkenet gikk fra rødt til sort. I tillegg ble det satt opp en halvvegg som lukket av mellom kjøkkenet og stuen. Dette ga rom til en hyggelig åpen hylle i kjøkkenet og nye daybeds under de store vinduene i stuen. Det største soverommet ble delt i to så familiens yngstemann fikk eget rom. På hemsen ble det bygget to store dobbeltsenger under taket til de eldste barna.

Interiørdesign for soverom

Soverommet skal være delikat og innbydende. Det skal skape ro og tryggehet. Derfor børe det ligge avskjermet fra kveldssol og støy og ikke ha andre funksjoner som arbeidsværelse eller klestørking. Dersom man må ha garderobe i soverommet, bør denne være lukket med skuffer eller dører. Rot hører ikke hjemme på et soverom.

Hytta på fjellet

Dette var et stort prosjekt som ble startet på tegnebordet mange år før det ble realisert. Her var tanken å bruke få og nøytrale materialer som skulle skape mest mulig harmoni med naturen ute. Store vinduer blir som malerier mot en nøytral bakgrunn. Tekstiler og blomster gir farge til interiøret.

Kjøkkendesign

Som kjøkkendesigner er det viktig å kombinere funksjon med estetikk. Kjøkkenet er i utgangspunktet et arbeidsrom der ulike arbeidssoner skal fungere optimalt. Men kjøkkenet er også hjertet i huset og skal gi rom for sosialt samvær og andre hverdagslige gjøremål. For meg er det viktig å lytte til kundes behov. Alle familier har sin måte å bruke et kjøkkenet på, og gamle vaner er ofte vonde å vende. For noen står oppbevaringsplass øverst på ønskelisten, for andre er kjøkkenøya som sosial samlingsplass det aller viktigste.

Design av annen innredning

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for spesialtilpassede innredninger. Baderomsinnredninger, bokhyller og walk-in garderober blir ekstra flotte når de tilpasses rommet og bygges av en dyktig møbelsnekker. Det er plasseffektivt og elegant.

Hagedesign

Jeg er veldig opptatt av blomster, uteliv og hage. For meg skal en hage være fyllt av farger fra tidlig vår til sen høst. Mange er redde for å påta seg for mye hagearbeid, og heldigvis er det ikke bare stauder, knoller, løk og sommerblomster som gir form og farge til hagen. Busker og trær har nydelige former og farger. Sammen med andre materialer som stein og trevek kan man skape herlige uterom.

Styling

På store festdager er det morsomt å kunne pynte litt ekstra. Vakker borddekking og flotte tablauer skaper prikken over i-en.

Jeg gjør også styling for salg eller bare for å friske opp stuen din litt.

La oss virkeliggjøre interiørdrømmen

© 2020 Kontraster Marian Bull |

923 556 346 MVA | Vi bruker Informasjonskapsler