Mine tjenester.

Det er så ulikt hva man føler at man trenger hjelp til i en travel hverdag. Man kan drømme om å sette i gang med det store oppussingsprosjektet, men aner ikke hvor man skal begynne. 

Man kan drømme om det optimale familiekjøkkenet, men vet ikke hvordan det skal se ut. Man kan synes at stuen trenger en oppfriskning, men skjønner ikke helt hva som egentlig mangler . Eller man har en hage som ikke funker og bare skaper hodebry. 

Det eneste man drømmer om er late sommerdager med familie og venner der hagen kan brukes til hygge og lek.

Jeg hjelper med

Interiørdesign

Jeg kan hjelpe deg med nye planløsninger i samarbeid med snekker, rørlegger og elektriker. Jeg designer kjøkken, bad og garderober. Jeg hjelper med farger, materialer, tekstiler, møblering og belysning.

Hagedesign

Jeg tegner hageplaner og kommer med forslag til beplantning og materialvalg.

Styling

Vil du ha hjelp til å fornye rom i huset uten store kostnader. Med små midler kan jeg hjelpe deg til å skape en bedre harmoni i rommet. Skal du ha et stort selskap og vil skape en vakker ramme rundt festen. Jeg hjelper med blomster, pynting og borddekking.

Prisoversikt

Inspiasjonsmøte. (Interiørdesign, styling eller hagedesign)

Vi møtes hjemme hos deg og jeg kommer med forslag til hva du kan gjøre gitt dine behov og ditt budsjett. Vi idémyldrer rundt farger, materialer, møblering og belysning. Jeg gir deg gode råd på veien videre.

Kr. 4 000,-

Konseptplan /Hageplan

Etter det første møtet hjemme hos deg, utarbeider jeg en konseptplan der jeg presenterer og illustrerer farge- og materialvalg. Du får konkrete forslag til møbler og lamper i kombinasjon med det du har fra før. Vi møtes på mitt kontor for presentasjon av konseptet.

Kr. 15 000,-

Konseptplan og plantegning

I tillegg til konseptplan tegner jeg målsatt møbleringsplan med markering av belysning. Alt blir presentert i møte på mitt kontor.

Kr. 25 000,-

Fullt interiørdesignprosjekt

Etter møte nummer to kan jeg utarbeide en arbeidsplan for prosjektet med tidsfrister og møtekalender. Prosjektet innebærer at jeg møter deg/ dere flere ganger og stiller opp i byggemøter. Jeg lager arbeidstegninger til håndverkere og kan bidra på innkjøpssiden.

Kr. 60 000,- (80 timer) Utover dette tar jeg kr. 1 000,- per time

Design av kjøkken, garderober og baderomsinnredning

Møte hjemme hos deg for befaring og idémyldring. Presentasjonsmøte på mitt kontor der vi ser på utarbeidet forslag.

Kr. 10 000,-

Videre kan jeg tegne arbeidstegninger til møbelsnekker dersom det er møbelsnekker dere ønsker. Dersom dere ønsker å kjøpe kjøkken/bad/garderobe i butikk, kan jeg bli med på møter i butikken og ha den videre kommunikasjonen mellom konsulenten og dine håndverkere.

Kr. 1 000,- per time

Styling

Kr. 1 000,- per time

Oppfølging av hageprosjekter

Kr. 1 000,- per time

Les også:

La oss virkeliggjøre interiørdrømmen

© 2020 Kontraster Marian Bull |

923 556 346 MVA | Vi bruker Informasjonskapsler